Отзиви

Пиша от името на цялото ми семейство. Галя е най-невероятния човек и професионалист, с който имахме възможност да се запознаем в труден за мен и семейството ми период.

Здравейте,

Пиша от името на цялото ми семейство. Галя е най-невероятния човек и професионалист, с който имахме възможност да се запознаем в труден за мен и семейството ми период. Тя идваше всеки ден, без значение дали е почивен ден или празник. Винаги беше мила и усмихната, даваща вяра и надежда в моменти в които ние ги губехме. Рядкост е да видиш чужд човек, който да гали и успокоява болния човек, всякаш му е близък.При първата ни среща с Галя, майка ми се спъна и падна, без да ни познава Галя се втурна, прегърна я и започна да я гали, ние не знаехме какво дода правим, как да я вдигнем…Това беше първата ни среща.  За жалост и последната беше драматична. Галя дойде в болницата късно вечерта, за да постави абокат , тъй като персонала не можа да постави , след като опита няколко пъти. Галя работи с лекота, усмивка и профисионализъм. Решителна е и с голям опит. Винаги може да се разчита на нея за добър съвет и изход от трудна ситуация и за всяка манипулация в нейната компетентност и опитност – системи, обокати, катетри и още много.
Благодарни сме, че се запзнахме с Галя.
Нина Златева

Здравейте! Искам да изкажа благодарностите си на великолепната сестра Галя.

Здравейте! Искам да изкажа благодарностите си на  великолепната сестра Галя. Имах проблеми с опашката и след цепване трябваше да ми се правят промивки. Беше много важно за мен да бъдат добре направени, защото съм в гимназиален етап и стигането до операция щеше да затрудни много обучението ми. Галя идваше да ми помага с превръзките и след усилена работа се оказа, че раната се е затоворила чиста и промиването е било правено много хубаво, стерилно и успешно. Благодаря още веднъж за професионализма на Галя!

Александра Ладжева

БЛАГОДАРСТВЕН ОТЗИВ ЗА МЕД. СЕСТРА ГАЛИНА ПЕТКОВА от адв. Григор Вълков от гр. София, овв7 37 85 28

Повече от 2м. Галя полагаше,  почти ежедневно медицински грижи за лечението на моята съпруга Елена Вълкова. С нейната себеотдаденост, отговорност и грижовност тя вдъхваше, както у съпругата ми, така и у нашите деца надежда за оздравяване и живот. За нас Галя е положителен примвер за поддържание от всички нейни колеги. В сегашното трудно време ние хората се нуждаем от медицински специалисти, като мед. Сестра Галина Петкова. Хвала на теб, скъпа Галя. Нека Господ да ти дава здраве и късмет. С дълбоко уважение – Григор Вълков, Нина, Ивет, Владимир и всички други от моето моето семейство.

адв. Григор Вълков

С благодарност към Галя

Здравейте,

Бих искала да изкажа огромната си благодарност към Галя. По силата на разни обстоятелства се оказахме абсолютно безпомощни с лежащо болната ми майка вкъщи и именно Галя беше човекът, който се отзова моментално и я стабилизира в рамките на два дни. Не само реагира изключително бързо (без оглед на ден и час), но и даде ценни съвети относно необходимите медикаменти, контакти и практически насоки по отношение на обгрижването. В такива критични моменти наличието на подобен професионалист – адекватен, опитен и отговорен – е повече от решаващо за болния и близките му. Не мога да не спомена и топлото човешко отношение и спокойната увереност, които допълнително помогнаха и на мен, и на болната. Още нещо ми направи силно впечатление – Галя непрекъснато се интересува от текущото състояние на майка ми и продължава да ни насочва в грижите. Като заключение мога да кажа, че не съм очаквала, че можем да получим толкова невероятно добро отношение и искрено съжалявам, че не се обърнах за помощ по-рано, което щеше да ни спести немалко травмиращи преживявания из разни здравни заведения.
Още веднъж огромно благодаря на Галя! Истински професионалист и човек!

Елена Петкова

Елена Петкова

Румяна

Голямо БЛАГОДАРЯ , Галя!

Абсолютен професионализъм във всяка манипулация – при ежедневната обработка на изключително тежките декубитални ранни на брат ми месеци наред, поставянето на системи и вливания, клизми,а сега и за моята майка отново получавам необходимите медицински грижи и подкрепа. Вече повече от две години съм спокойна,че при нужда от професионални медицински грижи у дома, имам Галя-винаги готова да се отзове и да помогне независимо от часа на денонощието и това колко е изморена, винаги усмихната и внасяща успокоение в тежките моменти, винаги обръщаща внимание на всеки детайл.

Поклон Галя!

Румяна

Румяна

Диди

Много сме доволни от персонала на medsestri. com. Винаги са на разположение когато ги потърсиме, изключително любезни  и мили, голями професионалисти.

За болен човек доброто отношение е много важно, а нашата мед. сестра Галя е най-добрата, поставя системите без  никаква болка от първото боцкане.

Диди

Диди

Биляна Божилова

Галка, искам да изкажа благодарността си към теб за помощта, която ми оказа в един много екстремен за мен момент.

Благодаря за професионализмът ти и най-вече за човешкото разбиране и подкрепа, които ми оказа!!!

Благодаря ти за това, че мога да разчитам на уменията ти и отзивчивостта ти независимо от часа в денонощието!

Прегръщам те силно!

Биляна Божилова

 

Биляна Божилова

Бих искала да изкажа сърдечните си благодарности към Галя за проявения професионализъм, указаната помощ и не на последно място топлото и човешко отношение.

Здравейте,

Казва се Бистра Карапанчева.

Бих искала да изкажа сърдечните си благодарности към Галя за проявения професионализъм, указаната помощ и не на последно място топлото и човешко отношение.

Галя стана част от борбата ни с една изключително тежка болест – болестта на баща ми от рак на белия дроб. С посещенията си у дома, Галя не само ни помогна с извършване на манипулации в домашни условия, като поставяне на системи и абокати, вливане на лекарства и антибиотици, проби за алергични реакции, взимане на кръв и много други, а и със съвети и препоръки за правилно лечение в критични моменти.

Когато много други нейни колеги от болнични заведения не можеха да ни помогнат, Галя беше на среща с предложение за терапия или изпълнение на трудна манипулация в домашни условия.

Галя е готова да се отзове във всеки момент, по всяко време по телефон или да дойде на място у дома за минути, независимо къде се намира, така че да се укаже най-адекватното и бързо лечение на баща ми.

Когато се изисква съвет или съдействие по въпрос извън ресора на Галя, тя ни помогна с контакт с правилните специалисти, които да помогнат на баща ми.

Галя не само е професионалист в работата си, а и приятел готов да подаде ръка в критичен момент.

Хиляди благодарности. Рядко се срещат толкова опитни и добри специалисти и сърдечни Хора , като нея.

Поздрави,
Bistra Karapancheva

Бистра Карапанчева