Клизма по домовете. Помощ при запек. Аспериране в домашни условия.

Клизмата в домашни условия най-често се използва за справяне с констипация (запек), за прочистване на дебелото черво от натрупаните отлагания, за цялостна детоксикация на организма. Прилага се при пациенти, които: са възпрепятствани да приемат медикаменти орално; с цел провеждане на медицински изследвания; преди хирургични интервенции; други.

Домашни посещения за прочистваща клизма и клизма при запек на цена – 40,00 лв

Клизмата почиства дебелото черво и предизвиква движения на червата, чрез което ще се чувствате по-леки и по-здрави почти веднага. Чревната хидротерапия представлява въвеждане на голямо количество вода, което изчиства червата от край до край. Тя е силно популярна като стандарт за красота и мода в началото на 20-ти век и остава популярна като алтернативна терапия за здраве и красота по целия свят до днес. Когато се изпълнява правилно (от квалифициран персонал и със стерилна апаратура) е много ценен помощник за освобождаване на тялото от токсини, детоксикация и възстановяване на оптималната дейност на червата. При неправилно изпъление съществува риск от перфорация на червата.

Аспериране в домашни условия в зависимост от обема на манипулациятя цена от 30 до 50 лв.

Аспериране в домашни условия е манипулация с особена важност за живото и здравето на пациента. Процедури, които използват вакуум за изтегляне на биологичен материал или течност през аспиратор.Вакумно всмукване при невъзможност за самостоятелно отстраняване гърлен секрет по дихателните пътища или други течности от телесни кухини.

0879 360 417