Медицински грижи по домовете

Медицински грижи по домовете

Поставяне на инжекции, поставяне на абокат, венозни вливания, смяна на превръзки, поставяне или смяна на катетър, клизма и вземане на кръв, са част от манупулациите, с които ще Ви помогнем в домашни условия. Там, където се чувствате най-добре и тогава, когато Ви е удобно.

Помощ при хранене, хранене през сонда и прием на лекаства в домашни условия – 30,00 лв

Сестрински медицински грижи по домовете е дейност, в която всеки болен трябва да почуства лично отношение и професионално обслужване на най-високо ниво в уюта на собствения дом.

„Тайната на успеха в грижата за хората в нужда е да ни е грижа за хората в нужда.“

Измерване на кръвно, пулс, измерване на кръвна захар, температура. Домашни посещения за проследяване на общото състояние – 30,00 лв

Контрол на кръвно налягане, измерване на пулс, измерване на кръвна захар и температура у дома са дейности за превенция на здравето и при хора в напреднала възраст и затруднена подвижност. Контрол на общото състояние на пациенти с здравословни проблеми и в домашни условия.

Рехабилатация по домовете, лечебни масажи до един час – 50,00 лв

Специализирана, професионална рехабилитация при неврологични и ортопедични заболявания. Лечебни масажи в дома ви. Там кадето не чакате реда си ,чуствате се сигурен ,близките помагат и се убочават за ежедневните грижи и след терапия се отпускате и си почивате.  Съчетавайки технологиите  според индивидуалните нужди с постоянството и търпение сме в готовност да осигурим лечение на най високо ниво.

0879 360 417