Отзиви

Здравейте, Пиша от името на цялото ми семейство. Галя е най-невероятния човек и професионалист, с който имахме възможност да се запознаем в труден за мен и семейството ми период. Тя идваше всеки ден, без значение дали е почивен ден или празник. Винаги беше мила и усмихната, даваща вяра и надежда в моменти в които ние ги губехме. Рядкост е да видиш чужд човек, който да гали и успокоява болния човек, всякаш му е близък.При първата ни среща с Галя, майка ми се спъна и падна, без да ни познава Галя се втурна, прегърна я и започна да я гали, ние не знаехме какво дода правим, как да я вдигнем…Това беше първата ни среща. За жалост и последната беше драматична. Галя дойде в болницата късно вечерта, за да постави абокат , тъй като персонала не можа да постави , след като опита няколко пъти. Галя работи с лекота, усмивка и профисионализъм. Решителна е и с голям опит. Винаги може да се разчита на нея за добър съвет и изход от трудна ситуация и за всяка манипулация в нейната компетентност и опитност – системи, обокати, катетри и още много. Благодарни сме, че се запзнахме с Галя.

Нина Златева

Здравейте! Искам да изкажа благодарностите си на великолепната сестра Галя. Имах проблеми с опашката и след цепване трябваше да ми се правят промивки. Беше много важно за мен да бъдат добре направени, защото съм в гимназиален етап и стигането до операция щеше да затрудни много обучението ми. Галя идваше да ми помага с превръзките и след усилена работа се оказа, че раната се е затоворила чиста и промиването е било правено много хубаво, стерилно и успешно. Благодаря още веднъж за професионализма на Галя!

Александра Ладжева

Повече от 2м. Галя полагаше, почти ежедневно медицински грижи за лечението на моята съпруга Елена Вълкова. С нейната себеотдаденост, отговорност и грижовност тя вдъхваше, както у съпругата ми, така и у нашите деца надежда за оздравяване и живот. За нас Галя е положителен примвер за поддържание от всички нейни колеги. В сегашното трудно време ние хората се нуждаем от медицински специалисти, като мед. Сестра Галина Петкова. Хвала на теб, скъпа Галя. Нека Господ да ти дава здраве и късмет. С дълбоко уважение – Григор Вълков, Нина, Ивет, Владимир и всички други от моето моето семейство.

адв. Григор Вълков

Здравейте, Бих искала да изкажа огромната си благодарност към Галя. По силата на разни обстоятелства се оказахме абсолютно безпомощни с лежащо болната ми майка вкъщи и именно Галя беше човекът, който се отзова моментално и я стабилизира в рамките на два дни. Не само реагира изключително бързо (без оглед на ден и час), но и даде ценни съвети относно необходимите медикаменти, контакти и практически насоки по отношение на обгрижването. В такива критични моменти наличието на подобен професионалист – адекватен, опитен и отговорен – е повече от решаващо за болния и близките му. Не мога да не спомена и топлото човешко отношение и спокойната увереност, които допълнително помогнаха и на мен, и на болната. Още нещо ми направи силно впечатление – Галя непрекъснато се интересува от текущото състояние на майка ми и продължава да ни насочва в грижите. Като заключение мога да кажа, че не съм очаквала, че можем да получим толкова невероятно добро отношение и искрено съжалявам, че не се обърнах за помощ по-рано, което щеше да ни спести немалко травмиращи преживявания из разни здравни заведения. Още веднъж огромно благодаря на Галя! Истински професионалист и човек!

Елена Петкова

Голямо БЛАГОДАРЯ , Галя! Абсолютен професионализъм във всяка манипулация – при ежедневната обработка на изключително тежките декубитални ранни на брат ми месеци наред, поставянето на системи и вливания, клизми,а сега и за моята майка отново получавам необходимите медицински грижи и подкрепа. Вече повече от две години съм спокойна,че при нужда от професионални медицински грижи у дома, имам Галя-винаги готова да се отзове и да помогне независимо от часа на денонощието и това колко е изморена, винаги усмихната и внасяща успокоение в тежките моменти, винаги обръщаща внимание на всеки детайл. Поклон Галя!

Румяна

Много сме доволни от персонала на medsestri. com. Винаги са на разположение когато ги потърсиме, изключително любезни и мили, голями професионалисти. За болен човек доброто отношение е много важно, а нашата мед. сестра Галя е най-добрата, поставя системите без никаква болка от първото боцкане.

Галка, искам да изкажа благодарността си към теб за помощта, която ми оказа в един много екстремен за мен момент. Благодаря за професионализмът ти и най-вече за човешкото разбиране и подкрепа, които ми оказа!!! Благодаря ти за това, че мога да разчитам на уменията ти и отзивчивостта ти независимо от часа в денонощието! Прегръщам те силно! Биляна Божилова

Биляна Божилова

Здравейте, Казва се Бистра Карапанчева. Бих искала да изкажа сърдечните си благодарности към Галя за проявения професионализъм, указаната помощ и не на последно място топлото и човешко отношение. Галя стана част от борбата ни с една изключително тежка болест – болестта на баща ми от рак на белия дроб. С посещенията си у дома, Галя не само ни помогна с извършване на манипулации в домашни условия, като поставяне на системи и абокати, вливане на лекарства и антибиотици, проби за алергични реакции, взимане на кръв и много други, а и със съвети и препоръки за правилно лечение в критични моменти. Когато много други нейни колеги от болнични заведения не можеха да ни помогнат, Галя беше на среща с предложение за терапия или изпълнение на трудна манипулация в домашни условия. Галя е готова да се отзове във всеки момент, по всяко време по телефон или да дойде на място у дома за минути, независимо къде се намира, така че да се укаже най-адекватното и бързо лечение на баща ми. Когато се изисква съвет или съдействие по въпрос извън ресора на Галя, тя ни помогна с контакт с правилните специалисти, които да помогнат на баща ми. Галя не само е професионалист в работата си, а и приятел готов да подаде ръка в критичен момент. Хиляди благодарности. Рядко се срещат толкова опитни и добри специалисти и сърдечни Хора , като нея. Поздрави, Bistra Karapancheva

Бистра Карапанчева
0879 360 417