Поставане на абокат и венозни вливания. Включване на система по домовете за София на ниски цени.

abokat

Вливане по домовете се провежда само с лекарско предписание и с лечебна цел. Вливането на различни разтвори в кръвоносните съдове позволява бързо и ефективно да се въздейства на различни звена, на нарушеното вътретелесно равновесие на организма.

Постявяне на абокат за венозно вливане в домашни условия – 25,00 лв

Поставяне на абокат на деца или възрастни хора с трудни вени е предизвикателство, с което се справяме достойно и в домашни условия.

Включване на система за венозно вливане във Вашият дом до 60 минути – 35,00 лв

Венозно вливане на антибиотик, витамин и желязо, в дома Ви, вече не е проблем. Скоростта на вливане на АЛБУМИН по правило не трябва да надвишава 5 мл. в минута и ние ще Ви го осигурим с прецизна техника. Ние имаме прецизна техника с която преливането на Албумин ще бъде точно и прецизно.

Включване на система за венозно вливане във Вашия дом до 120 минути - 50,00 лв
Включване на система за венозно вливане във Вашия дом до 120 минути – 50,00 лв

Поставяне на система по домовете за вливане на глюкоза, вливане на РИНГЕР, както и други съпътстващи медикаменти по лекарско предписание, е манипулация, изискваща плавно подаване на голям обем.

Включване на система за венозно вливане във Вашият дом до 180 минути – 65,00 лв

Венозно хранене или вливане на разтвори, съдържащи въглехидрати, аминокиселини, мастни киселини или микроелементи, което да замести недостига им.

0879 360 417